ULTRAZVUČNI PILING LICA

Da li ste razmišljali zašto muškarci stare sporije nego žene, a da pri tom ne koriste specijalne preparate za negu lica? Odgovor je vrlo jednostavan! Zato što se za razliku od nas žena svaki dan briju i time čiste svoje lice od nečistoća i izumrlih ćelija, odnosno rade piling kože. Zato njihova koža upija kiseonik, vlagu i brže se obnavlja.

ULTRAZVUČNI PILING LICA

Ova bezbolna procedura se sprovodi špatulom preko koje se ultrazvukom deluje na kožu lica.

Na taj način, koža se oslobađa površinskih i dubokih nečistoća, izumrlih ćelija sa površine kože, pore se otvaraju, pa je koža posle toga potpuno očišćena, sveža i spremna da upije sastojke preparata za negu koji se na nju potom stavljaju.

Osim toga, ultrazvučnim tretmanom se može postići i unošenje različitih aktivnih materija u duboke slojeve kože, gde je njihovo delovanje jače i izraženije (sonoforeza).

Tretmanom povećavamo vlažnost i tonus kože, kao i vraćamo lep ten. Ultrazvućni piling se koristisi u tretmanama za  akne, crvenila na koži (rozacea i kuperoza). Kombinacijom ultrazvučnog pilinga i sonoforeze postižu se brzo vidljivi i dugotrajni rezultati.  Kurs 5-10 tretmana.

Tretmani treba da se sprovode 2 – 3 puta godišnje, a kao i kod svih ostalih procedura treba paziti na kontraindikacije: upalni procesi na koži, onkološka oboljenja, trudnoća, hipertonija drugog stepena (peko 160), akutni tromboflebitis, oboljenje endokrinog sistema, bolesti srca u stadijumu dekompenzacije, ali je procedura u celosti bezbolna i bezbedna!.

Zakažite tretman ili nas pozovite

Osoblje se sastoji od lekara koji će stručnim znanjem i individualnim pristupom svakom pacijentu omogućiti efikasno rešavanje problema na licu i telu.
TOP