NEGA KOŽE ELEKTRIČNOM ENERGIJOM

Na ideju lečenja strujama prvi je došao poznati američki fizičar i političar Bendžamin Frenklin još u XVII veku. Ali je nešto pripalo i kozmetologiji, kao što su mikrostruje.

MIOLIFTING

Ovaj tretman je prijatan, potpuno bezopasan i što je najvažnije – efikasan!

Struje niske frekvencije i male snage (otuda "mikro") menjaju električni potencijal ćelijske membrane. Javlja se efekat „budilnika“, ćelija kao da se budi, aktivira se metabolizam i otvaraju se kanali u membrani kroz koje odmah počinje kretanje molekula.

Dokazano je da pod dejstvom mikrostruja dolazi od 30 do 40% povećanja transporta aminokiselina a sinteza DNK, proteina, lipida i drugih molekula važnih za ćelijski metabolizam može da se poveća pet puta.

Mikrostruje vraćaju tonus mišićima lica i time se objašnjava lifting efekat koji je vidljiv odmah posle procedure. Pored toga, niske frekvencije struje utiču na glatku muskulaturu krvnih i limfnih kapilara, nastaje tzv. „pumpa“ efekat, što je veoma efikasno protiv otoka, skupljanja toksina, nastanka akni i seboreje. Mikrostruje su efikasne za tretman ne samo na licu, već i na vratu i dekolteu.

ŠTA JE MIOLIFTING ?

Miolifting je broj jedan tretman za preventivu opuštanja  kože, nastajanja  bora i narušavanja kontura  ovala lica.

Razlikuje se od drugih procedura po tome utiče direktno na mišiće i time vraća njihov tonus i oblik, a indirektno utiče na zatezanje kože.

Efekti mioliftinga su brzo primetni i dugotrajni.

Osim efekta podmlađivanja lica, ova procedura takođe deluje na uklanjanje otoka oko očiju. Ova procedura je potpuno bezbedna i proverena, jer je u kozmetologiju došla iz medicine, tačnije iz fizikalne terapije gde je njena efikasnost i bezbednost utvrđena posle decenija testiranja.

Protokol rada podrazumeva kurs od 10 do 15 tretmana, 2 do 3 puta nedeljno u zavisnosti od starosti osobe i stanja njene kože i mišića.

Zakažite tretman ili nas pozovite

Osoblje se sastoji od lekara koji će stručnim znanjem i individualnim pristupom svakom pacijentu omogućiti efikasno rešavanje problema na licu i telu.
TOP