SPECIFIČNOSTI NEGE U MEZO MODULU

Davno su prošla vremena kada je procedura kod kozmetičara bila bolna. Posle izlaska iz salona svi su znali da ste posetili kozmetičara (crvenilo, otok na licu).

PILING ULTRAZVUKOM

Tehnologija pravi velike korake unapred i jedan od njih je piling ultrazvukom koji omogućava dubinsko čišćenje kože.

Na taj način, koža se oslobađa površinskih i dubokih nečistoća, izumrlih ćelija sa površine kože, pore se otvaraju, pa je koža posle toga potpuno očišćena, sveža i spremna da upije sastojke preparata za negu koji se na nju potom stavljaju.

Svako od nas je bar jednom u životu imao bubuljice na licu koje su kod nekih prolazile same od seba, a kod nekih su ostavile traga. Bez obzira da li imate akne ili bubuljice ili imate samo nečistu kožu, lagana masaža, koja podstiče mikrocirkulaciju i maska od morskih algi, koja podstiče regeneraciju kože i daje joj blistav i svež izgled, vrlo su efikasni ne samo za kožu sa aknama, nego i u tretmanima za negu lica.

Tretmanima aparatom sa visokofrekventnim strujama (koje su dobile ime po svom pronalazaču, francuskom fiziologu, Jacques-Arsène d'Arsonval-u 1881. godine i koje su do današnjih dana aktuelne) utičemo ne samo na kožu, lokalno, nego i na čitav organizam.

Ovaj tretman deluje na kožu deluje sužavanjem pora (što je važno posle svakog kozmetičkog tretmana, posebno posle čišćenja), zatezanjem opuštene kože, jačanjem mikrocirkulacije kože što poboljšava njen ten. Efikasan je i u lečenju akni i rozacee, kao i kod proređivanja kose. Sistematsko delovanje ovih struja na organizam je veoma pozitivno tako sto umanjuje glavobolju, poboljšava moždanu cirkulaciju što uzrokuje dobro raspoloženje, povećavanje radne aktivnosti i poboljšavanje sna.

Nikakva Čudotvorna krema ne postoji!

Jos dve reči o anatomiji kože. Nijedna krema koja je nanesena na površinu kože ne može da prodire u njene duboke slojeve gde se nalaze elastin i kolagen (supstance odgovorne za čvrstinu i lep izgled kože), jer joj na putu stoji jedna jedina prepreka  na koju mi ne možemo da utičemo, a to je sama koža, odnosno, njena anatomija. Zato svaki kozmetički tretman treba da se završi unošenjem aktivnih materija, ne samo aplikacijom na kožu, nego pomožu različitih aparata.

Svi tretmani za negu lica u ordinaciji „Mezo Modul“ počinju čišćenjem kože ultrazvukom, masažom koja podstiče mikrocirkulaciju kože, dalje sledi maska kako po tipu kože, tako i po problemu koji rešavamo. Tretman se završava nanošenjem seruma, krema, ali obavezno pomoću aparata kako bi aktivni sastojci mogli  da prodiru  u doboke slojeve kože!

Zakažite tretman ili nas pozovite

Osoblje se sastoji od lekara koji će stručnim znanjem i individualnim pristupom svakom pacijentu omogućiti efikasno rešavanje problema na licu i telu.
TOP