NEHIRURŠKO PODMLAĐIVANJE INTIMNE REGIJE ŽENE

Mi verujemo da žene zaslužuju da uživaju u svom zdravlju koliko god je to moguće i da uvek žive u harmoniji sa svojim telom i sobom.

INTIMNA REGIJA ŽENE

Tokom vremena, intimna regija kod žena trpi promene u smislu rastezanja, popuštanja mišića i njihove labavosti.

Dolazi do promena na koži koja dehidrira, puca i isušuje se. Ovi problemi su naročito izraženi u periodu menopauze zbog smanjene količine estrogena. Sve to dovodi do estetskih i funkcionalnih promena koje mogu izazvati nezadovoljstvo, psihološke i funkcionalne smetnje koje dovode do smanjenja kvaliteta seksualnog života i života uopšte.

Tokom vremena, prirodni procesi životnog ciklusa žene, kao što su porođaj i hormonalne promene, mogu da dovedu do raznih stanja kao što su nevoljno ispuštanje urina, vaginalna labavost, suvoća i ponavljajuće infekcije. Kao rezultat, možete osetiti pogoršanje kvaliteta života i pad samopouzdanja.

OVI PROBLEMI USPEŠNO SE REŠAVAJU NEHIRURŠKIM ZAHVATIMA KOJI ĆE VAS UČINITI NASMEJANOM, SAMOUVERENOM I ZADOVOLJNOM:

 • Podmlađivanje (rejuvenacija) vagine
  Metoda je veoma efikasna i doprinosi punoći i jedrini polnih organa žene, briše naboranost i opuštenost polnih usana i vagine. Koži se vraća sjaj, elastičnost i rešava se problem suvoće vagine.
 • Uvećanje G tačke
  Stimulacijom G tačke značajno se popravlja kvalitet seksualnog zivota, intenzivira se osećaj prilikom seksualnog odnosa, olakšava se postizanje orgazma, koji postaje intenzivniji i učestaliji.
 • Korekcija vaginalnih usmina
  Nehirurška metoda kojom se vrši korekcija vagine i vaginalnih usmina hijaluronskim filerima specijalno namenjenim za predeo intimne regije. Prikriva se opuštenost i pigmentisanost usmina, olakšava postizanje orgazma i poboljšava estetski momenat praćen podizanjem kvaliteta seksualnog zivota.

Prednosti ovih tretmana su:

 • Inovativno, minimalno invazivno ambulantno lečenje koje obezbeđuje pozitivne rezultate za različita ženska stanja – bez obzira na godine i fazu života.
 • To je brzo, bezbolno i potpuno bezbedno rešenje, koje obezbeđuje delotvorne rezultate.
 • Rezultati su neposredni.
 • Ne postoji vreme oporavka tako da se odmah možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Zakažite tretman ili nas pozovite

Osoblje se sastoji od lekara koji će stručnim znanjem i individualnim pristupom svakom pacijentu omogućiti efikasno rešavanje problema na licu i telu.
TOP