MIOSTIMULACIJA - OBLIKOVANJE FIGURE

Probali ste bezbroj dijeta, ali niste postigli nikakav rezultat? Niste sami! Milioni ljudi u celom svetu sanjaju o savršenoj figuri, ali im je nedostižna. Problem je što lepo i negovano telo nije samo mršava figura, nego i elastična, zategnuta koža i čvrsti, oblikovani mišići.

SAVRŠEN NAČIN OBLIKOVANJA MIŠIĆA ČAK I BEZ SLOBODNOG VREMENA

Neka Vaše telo bude lepo, oblikovani i zategnuto!

Moderna kozmetologija Vam pruža potpuno siguran i efikasan savremeni metod za korekciju figure – miostimulaciju. Miostimulacija, kao terapeutska metoda je poznata već duže vreme. Koristi se kako u medicinske tako i u estetske svrhe, a u savremenoj kozmetologiji se koristi za korekciju i poboljšanje oblika lica i tela.

Miostimulacija spada u kategoriju kozmetičkih tretmana sa korišćenjem električne energije. Ideja je vrlo prosta: impulsna struja tera Vaše mišiće da rade (da se kontrahuju), a dovoljno je da ležite 30 minuta sa nalepljenim elektrodama na problematičnim zonama, odmarate se, a aparat radi vaš posao.

Preko elektroda pričvršćenih na koži, mišići primaju impulse koji ih stimulišu na način sličan onom prilikom fizičke aktivnosti. Delovanjem ovih impulsa dolazi do toniziranja mišića, trošenja masnih naslaga i povećanja krvotoka i limfne cirkulacije u područjima stimulisanih mišića. Miostimulacija omogućava jačanje bilo koje grupe mišića, a osim toga, ovaj tretman je mnogo efikasniji nego same vežbe, jer tokom vežbi ne mogu sva mišićna vlakna da se kontrahuju, dok miostimulacija aktivira sve strukture mišića! Za potpuno aktiviranje mišića potrebno je da se kontrakcije izvode na pravilan način što se postiže upravo miostimulacijom.

Osim toga, miostimulacija omogućava vežbanje mišića koji su duboko i koji suzbog toga suviše teški za vežbanje u uobičajenim uslovima, kao napr., mišići unutrašnje strane natkolenice.

Tretman od samo 25 minuta miostimulacijom odgovara vremenu od 1 sata provedenog u teretani!!!

Miostimulacija je namenjena osobama sa slabim mišićima, opušenom (mlitavom) kožom, celulitom.

Rezultati koji se postižu tretmanima miostimulacije su sledeći:

  • podizanja zadnjice i grudi
  • zatezanja trbušnih misica
  • oblikovanje mišića ruku i nogu.

I to sve bez preteranog naprezanja i znojenja u teratani ili aerobik studiju!

Miostimulacija može da se poredi sa aktivnim vežbama

Tretmanom miostimulacije, kontrakcije mišića se izvode pravilno i odjednom za sve grupe mišića, za razliku od teretane gde vežbate grupu po grupu mišića. Miostimulacija vam omogućava da trenirate različite grupe mišića mnogo brže i efikasnije nego u teretani Osim toga, ovaj tretman podstiče veću oksigenaciju mišića, izbacivanje toksina, mišići ne stvaraju mlečnu kiselinu koja uzrokuje karakterističan bol posle vežbanja. Miostimulacija jača kardiovaskularni sistem i povećava elastičnost kože. Takođe se primenjuje i za podizanje grudi i zadnjice, limfnu drenažu, povećavanje mišićne mase, trošenje lokalnih masnih naslaga, poboljšavanje tena i opšteg izgleda kože, dajući joj zdrav i mladalački izgled.

Rezultati

Da bi se postigli optimalni rezultati, tretman se radi svaki drugi dan, kursom u trajanju od 10 do 15 procedura.

Kontraindikacije

Kontraindikacije za miostimulaciju su: trudnoća, onkološka oboljenja, metalni implantati, problemi sa jetrom i bubrezima, oboljenja venske i arterijske cirkulacije.

Cenovnik

MIOSTIMULACIJA

  • 1 ZONA
  • 1.000,00 din
  • 2 ZONE
  • 1.500,00 din

Zakažite tretman ili nas pozovite

Osoblje se sastoji od lekara koji će stručnim znanjem i individualnim pristupom svakom pacijentu omogućiti efikasno rešavanje problema na licu i telu.
TOP