IPL FOTOPODMLAĐIVANJE

Fotorejuvenacija je sprečavanje starenja kože i njeno podmlađivanje, primenom najnovijih tehnologija.

FOTOREJUVENACIJA – IPL TEHNOLOGIJA ZATEZANJA KOŽE.

Tehnologija podmlađivanja ne stagnira i fotopodmlađivanje je još jedan dokaz razvoja nauke o lepoti.

Problemi bora, suve kože, crvenila, pigmentacije, proširenih kapilara, kao i starenja kože, sada mogu da se reše bezkontaktnom metodom, odnosno, IPL fotopodmlađivanjem. Već posle prvog tretmana, vidljivi su rezultati: svež ten lica, lagano rumenilo, koža postaje glatka i blistava, značajno se umanjuju pore na koži, koža postaje vlažna i zategnuta, postiže se efekat blagog zatezanja kože lica – laserski fejslifting bez skalpela.

Rezultati fotorejuvenacije su vidljivi odmah i zadivljujući su, a pri tom su cene pristupačne. Ako se odlučite za proceduru fotopodmlađivanja, dobićete ne samo spoljašnji efekat, već i kompletan tretman za sprečavanje starenja kože. Fotopodmlađivanje nije samo procedura za podmlađivanje lica, već i vrata, dekoltea i ruku.

U našoj ordinaciji rade se i druge tehnike podmlađivanja: hemijski piling, biorevitalizacija, RF lifting....

IPL FOTOPODMLAĐIVANJE JE:

Delovanje pulsnog svetla visokog intenziteta na kožu. Procedura je bezbolna i traje samo nekoliko minuta. Impulsna svetlost  prodire u dublje slojeve kože, stimuliše kolagen i elastin, poboljšava cirkulaciju i imunitet kože.

Takođe, IPL tretman je pogodan za kožu sa pigmentnim flekama, staračkim pegama i popucalim kapilarima. Nakon tretmana, koža je blago crvena, ali posle nekoliko sati ne ostaje nikakav trag.

Međutim, da bi se postigao dugotrajan efekat, potrebno je sprovesti 3 – 7 procedura, jednom u 2 nedelje.

Cenovnik

IPL FOTOPODMLAĐIVANJE

  • CENA PO TRETMANU
  • 2.500,00 din

Zakažite tretman ili nas pozovite

Osoblje se sastoji od lekara koji će stručnim znanjem i individualnim pristupom svakom pacijentu omogućiti efikasno rešavanje problema na licu i telu.
TOP