HIDROMASAŽA LICA

Da bi izgledali mlado, potrebno je ne samo da se brinete o koži lica, već i da zatežete njegove crte. Opušteni obrazi i bore na nausnicama odaće Vaše godine čak i ukoliko negujete svoje lice.

Šta je to hiromasaža lica?

Za rešavanje tog problema, predlaže se mnogo raznih metoda, procedura i tehnika.  U poslednje vreme, sve veću popularnost zadobija hiromasaža lica, koja se obavlja isključivo rukama, bez ikakvih pomagala.

Ova metoda, koja zateže mišiće lica, potiče još iz vremena Drevnog Egipta i Indije. Krajem prošlog veka, španski doktor Enrike Garsija Kastels proučavao je i sakupio elemente istočnjačke masaže i oplemenio ih metodama savremene medicine. Zbog toga hiromasažu ponekad nazivaju „španskom“ masažom. Primena ove tehnike ne deluje isključivo na kožu lica, već se zateže i potkožno-lipidno tkivo, ubrzava krvotok, pospešuje limfotok, i naravno, utiče na mišiće lica. Zato hiromasaža ima svestrano dejstvo na celokupnu strukturu lica.

Zadovoljstvo je osnovni princip hiromasaže. Klijent treba da ostane opušten tokom svog tretmana. Nema nikakvog bola! Ova opuštajuća procedura deluje na nervnoj bazi, pa klijent posle tretmana ostaje relaksiran.

O prijatnim posledicama

Zahvaljujući hiromasaži, pojavljuju se sledeći efekti:

  • Koža lica se očisti od mrtvog sloja gornjeg sloja, stoga je ispunjena kiseonikom, ubrzava se metabolički proces i dođe do podmlađivanja.
  • Koža postaje elastična, tokom masaže se intenzivno stimulišu mišići lica.
  • Proizvodnja sebuma je normalizovana, što eliminiše prekomernu suvoću kože.
  • Nervni sistem je obnovljen, emocionalno stanje je značajno poboljšano.

Trajanje masaže

Trajanje masaže je 50 minuta.

Obično se rade 10-15 tretmana 2 puta u godinu dana, a efekat je već vidljiv nakon prve procedure.

Takođe, radi jačeg efetka, dodatne procedure mogu biti dodate, na primer,  jednom u dve sedmice.

Zakažite tretman ili nas pozovite

Osoblje se sastoji od lekara koji će stručnim znanjem i individualnim pristupom svakom pacijentu omogućiti efikasno rešavanje problema na licu i telu.
TOP